Despre noi

Locații

Produse livrate

Sortimente

Cum am început

Zmura este numele firmei noastre care produce budinci cu chia din lapte vegetal și fructe de cea mai bună calitate. Povestea noastră a început în 2018, când Laurențiu Culda a decis să înceapă o mică plantăție de zmeură.
Afacerea cu zmeură era un succes, dar nu s-a oprit aici. Zmura a vrut să creeze ceva nou și delicios din zmeură și alte fructe. Așa a apărut ideea de a face budinci cu chia, un super-aliment plin de nutrienți și beneficii pentru sănătate. Chia este o semință care conține proteine, fibre, omega-3 și minerale. Combinată cu lapte vegetal și fructe, chia devine un desert cremos și aromat.

Budincile noastre de chia au fost apreciate imediat de clienții noștri. Avem o varietate de arome, cum ar fi mango, zmeură, ciocolată, unt de arahide și vișine. Toate sunt naturale, fără zahăr sau conservanți adăugați. Zmura este mai mult decât o firmă. Este o familie care împarte pasiunea pentru zmeură și pentru budincile sănătoase și delicioase.

Ne place să ne răsfățăm clienții cu produse de calitate și să le oferim o experiență unică. De aceea, distribuim budincile noastre în magazine, cafenele sau băcănii din vestul țării. Colaborăm cu parteneri de încredere, cum ar fi Mega Image sau Profi. Ne puteți găsi și pe rețelele sociale sau pe website-ul nostru.

Vrem să creștem afacerea noastră la nivel național sau chiar internațional. Avem planuri mărețe pentru viitor. Vrem să extindem termenul de valabilitate a produselor noastre, să lansăm noi sortimente de budinci și să investim în marketing și tehnologie. Ne mândrim cu ceea ce am realizat până acum și suntem recunoscători pentru sprijinul clienților noștri.

Zmura este firma care vă aduce bucurie prin budincile cu chia din lapte vegetal și fructe. Vrem să vă facem viața mai bună prin produsele noastre. Vrem să vă inspirăm să aveți o alimentație sănătoasă și delicioasă. Vrem să vă fim alături în fiecare zi.

Zmura este firma care iubește zmeura și budincile cu chia.

Filosofia noastră

Filosofia noastră este simplă și se bazează pe câteva principii care ne ghidează în tot ceea ce facem. Una dintre ele este pasiunea pentru budincile cu chia, care ne împinge să experimentăm cu arome și ingrediente noi și să ne bucurăm când vedem clienții noștri mulțumiți și fericiți.

Un alt principiu este calitatea produselor noastre, care sunt făcute doar din ingrediente naturale, fără zahăr sau conservanți adăugați. Alegem cu grijă furnizorii noștri de lapte vegetal și fructe și respectăm standardele de igienă și siguranță alimentară.

Inovația este un alt principiu care ne determină să fim mereu în căutare de noi modalități de a îmbunătăți produsele și serviciile noastre. Investim în tehnologie și marketing și suntem deschiși la feedback și sugestii.

Responsabilitatea este ultimul principiu care ne face să ne asumăm ceea ce facem și să ne respectăm angajații, partenerii și clienții. Ne implicăm în acțiuni sociale și ecologice și contribuim la dezvoltarea comunității noastre.

Acestea sunt valorile care ne definesc ca firmă și care ne diferențiază de alții. Acestea sunt motivele pentru care mergem mai departe și pentru care iubim zmeura și budincile cu chia. Aceasta este filosofia noastră.

Colaboratorii noștrii

Budincile noastre de chia sunt distribuite în magazine, cafenele sau standuri din vestul țării. Colaborăm cu parteneri serioși și de încredere, care ne susțin viziunea și misiunea. Ne puteți găsi și pe rețelele sociale sau pe website-ul nostru, unde puteți comanda online budincile noastre.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să producem și să distribuim budinci cu chia din lapte vegetal și fructe care să fie sănătoase și delicioase pentru clienții noștri. Vrem să le oferim o alternativă nutritivă și plăcută la deserturile tradiționale, care să le îmbunătățească calitatea vieții și să le satisfacă gusturile.

La Zmura vrem să promovăm o alimentație echilibrată și plină de savoare, bazată pe ingrediente naturale și de calitate. Vrem să fim o firmă responsabilă și inovatoare, care respectă valorile și nevoile comunității în care activăm. Vrem să fim o sursă de inspirație și de bucurie pentru clienții noștri, prin produsele noastre.

– Laurențiu Culda, Fondator Zmura

Unde găsești ZMURA
aproape de tine?

×