Punem la bătaie 100 de Zmura Cups, pentru cea mai creativă clasă din Oradea!

Invităm elevii orădeni la un Safe City Treasure Hunt pentru a se înscrie în concurs.

Ce trebuie să faci:
1. Decupează pagina care anunță concursul din ultima ediție a revistei Zile și Nopți sau colecționează afișul din locațiile partenere.
2. Colecționează 10 stickere Zmura Fresh #backtoschool din locațiile partenere. Pentru fiecare Zmura Breakfast de 300 sau 280g (indiferent de sortiment) primești 2 stickere. Pentru fiecare Zmura Cup de 160g (indiferent de sortiment) primești 1 sticker.
3. Realizează un material creativ cu tema “#backtoschool în siguranță”. Acesta poate fi sub forma unei imagini/fotografii sau a unui video care poate fi încărcat pe pagina noastră de instagram https://www.instagram.com/zmura.fresh/

Trimite-ne dovada la fresh@zmura.ro sau pe WhatsApp la nr. 0744317341 şi precizează numele şcolii şi clasa din care faci parte.

Gata! Tot ce mai rămâne să faci este să intri pe pagina noastră de Instagram @zmura.fresh şi să îi indemni şi pe cei apropiați să îți voteze fotografia dând like postarii făcute de noi cu aceasta.

Postarea care primește cel mai mare numar de aprecieri (like-uri) pe pagina de Instagram @zmura.fresh până vineri, 2 octombire 2020 ora 22:00 va fi desemnată câștigătoare. Clasa care s-a înscris în concurs cu materialul respectiv va primi premiul cel mare constând în 100 de Zmura Cups 160g. Premiul va fi revendicat în maximum 24 de ore de la desemnare și va fi livrat la adresa școlii respective, în maximum 3 zile diferite, într-un interval de maximum 10 zile lucrătoare de la desemnarea câștigătorilor.

Lista locațiilor partenere de unde poți colecționa stickerele (DOAR ÎN ORAȘUL ORADEA):

📍Get Fit – Trade Center Oradea
📍Ted’s Coffee Oradea – Parcul Traian nr. 11

📍QL Caffe – str. Roman Ciorogariu nr. 17

📍La Doi Pași – cartier Grigorescu

📍La Doi Pași – cartier Dragoș Vodă

📍Dorbob Aluminei nr. 25
📍Dorbob Lotus Retail Park
📍Dorbob Piața Ferdinand nr. 3
📍Dorbob Bd. Dacia nr. 40
📍Dorbob Transilvaniei nr. 9
📍Dorbob Cazaban nr. 26
📍Dorbob Salcâmilor nr. 28
📍Dorbob Autogara Nufărul
📍Dorbob Parcul 1 Decembrie

Lista locațiilor la care se găsesc de obicei revistele Zile și Nopți Oradea: Aeroportul Oradea, Teatrul Regina Maria, Muzeul Orasului Oradea, la Universitatea Oradea, la centrele Tourist Info Point, Cetatea Oradea, Gradina Zoologica, dar si la Lotus Center, Lotus Retail Park, Trade Center, Oradea Plaza, in majoritatea localurilor din centrul istoric al orasului, la receptia hotelurilor si a centrelor SPA si de infrumusetare, in locatii selectate din Baile Felix si Baile 1 Mai, Hotel Maxim, Hotel President, Hotel Perla, hotel si restaurant Astoria, Dock, Ristretto, Mandala, Auchan, centrul comercial Crisul, Crinul Alb, Hotel Magnific, Dreamspeed.